Kiskőrös - Kiskunhalas BKK túra

Az idei első Kiskőrös - Kiskunhalas barátságtúra folyamán először a kőrösiek látogatnak Halasra, majd a halasiak visszakísérik kiskőrösieket. A programnak nem más a célja, mint hogy a két település bringásai barátságokat kössenek vagy erősítsék azt!  Kuti Zoli részletes kiírásához a halasiak csatlakoznak !
 
4. Bringabarátság 2015. Családi Bringatúra Kiskőrös-Soltvadkert-Kiskunhalas 
2015.08.21.Péntek 
A nap programja: Kiskőrös, Petőfi tér 8.30. 
Gyülekező, regisztráció 9.00. Indulás Soltvadkertre 10.00 Rövid pihenő a Szervánszky Cukrászdánál, remélhetőleg itt is csatlakoznak majd hozzánk a soltvadkerti barátaink. 
10.30 Indulás Kiskunhalasra 12.00 Érkezés Kiskunhalasra, Sóstó + Kilátó 
13.00 Érkezés a Bethlen Gábor térre Találkozás, beszélgetés a kiskunhalasi bringásokkal, elemózsiánk elfogyasztása után indulás vissza Soltvadkertre, tervezett érkezés:
15.00 Süti-fagyi és indulás Kiskőrösre érkezés kb.15.45.-kor. Rövid pihenő után kiskunhalasi barátaink visszafelé megteszik ugyanezt az utat. Az esemény célját a címben megpróbáltam kifejezni: szeretnénk bringás barátságokat kötni, hogy több eseményen legyünk együtt! 
Szeretnénk ha megismernétek a Trizoli Jótifuti Egyesület céljait, s csatlakoznátok hozzánk! 
Rövid tájékoztató az eseményhez: A bringázás egy családi, baráti esemény. 
Alkalmazkodunk a lassabb sporttársakhoz, segítünk ha baj van. Résztávokat is meg lehet tenni (pl. ha csak Soltvadkertig akarsz velünk jönni, s onnan vissza Kiskőrösre, vagy...) 
A bringázáson mindenki saját felelősségére vesz részt, s köteles a KRESZ szabályait betartani! Fontos, hogy a bringád megfelelő műszaki állapotban legyen! 
Öltözz az időjárásnak megfelelően! Legyen nálad élelem, folyadék, folt és süti az útra! 
Szervező: Trizoli Jótifuti Egyesület és ugyebár társrendező a Halasi Bringabarát Klub! Várunk benneteket szeretettel!
 

Halasi Bringabarát Klub

Halasi Bringabarát Klub
6400 Kiskunhalas
Sétáló utca 8
Számlaszám :
51700306-15448479

Adószám: 18648991-1-03
halasikerekesek@gmail.com