VÁROS NAPI 

kerékpártúra, 

KISKUNHALAS VÁROS NAPJA 

alkalmából

 
 

HALASI BRINGABARÁT KLUB és a BÁCSSPORT

kerékpártúrát szervez a 

SZABADKAI és MAGYARKANIZSAI 

bringások részvételével 

KISKUNHALAS VÁROS NAPJA 

alkalmából 

2022. 05. 06 -án.

Immár hagyománnyá vált egyik évközi programunk, hogy Kiskunhalas Város napon a szabadkai és magyarkanizsai kerékpáros sportot kedvelő barátaink városunkba látogatnak. Mi, a Halasi Bringabarát Klub tagjai, elébük megyünk a határig, hogy azután egyszerre érkezzünk meg a városnapi megemlékezésre. Útközben csatlakoznak a veterán járművek és Konok kunok motoros egyesület tagjai is.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Arra kérünk mindenkit, aki részt kíván venni valamilyen formában az eseményen, 

hogy itt a kiírás alatt legyen szíves elvégezni a regisztrációt!

 

Két útvonalon lehet indulni a regisztrált résztvevőknek:

1.   Indulás közösen reggel 7 órakor a Közösségek Házától határra és vissza. kb 60km.

Találkozás 9-kor a határon a szabadkai bringásokkal. Első pihenő Tompán, majd a visszafele a kisszállási körforgalom után a töltőállomáson, itt csatlakoznak a magyarkanizsaiak. Veteránokkal a város előtti nagy parkolóban (Tesco) rendezzük sorainkat  és együtt indulunk a belváros felé. Érkezés a város főterére, majd egy közös ebéd a Végh-kúriában.

2.   Indulás közösen a Főtérről 14 órakor. Városismereti vezetett kerékpártúra kb 6 km.

A városban teszünk egy kerékpártúrát, amely alkalmából megtekintjük a Városunk nevezetességeit.

A beérkezéskor a túra alkalmával készített selfivel lehet igazolni a túra teljesítését. 

A regisztrált és  legalább az egyik kerékpártúrát teljesítő első 100 résztvevő a beérkezéskor a helyszínen ajándékot kap.

Előzetesen regisztrálni az egyesület honlapján lehet a kiírás alatt. A rendezvény napján a túra előtt is lesz lehetőség személyesen regisztrálni 6:20-tól 6:50-ig, ill. 14:20-tól 14:50-ig, azonban javasoljuk, hogy időben érkezzél mert a túrát a meghirdetett időpontban indítjuk.

Programváltoztatás joga: Ez a leírás egy túraterv. A szervezők fenntartják a jogot, hogy bármikor megváltoztassák az adott helyzettől függően.

A túrán kerékpáros sisak használata erősen ajánlott, valamint láthatósági mellényben és/vagy feltűnő (zöldessárga színű pl egyesületi köszi feliratú,stb) sportruházatban, mezben/felsőben javasolt részt venni.

A túra részvételi feltétele az általánosan jó egészségi állapot. Nem ajánlott olyan ismert betegség vagy sérülés tudatában jelentkezni, ami gátolná vagy megakadályozná a kerékpártúrán való részvételt. A túrán mindenki saját felelősséggel vesz részt, ügyeljünk egymás testi épségére. Készítsük fel kerékpárunkat az útra, rögzítsük a csörgő - zörgő alkatrészeket és cseppentsünk pár csepp olajat a láncra. Ellenőrizzük felszerelésünket, győződjünk meg róla,hogy nem hiányzik-e a kerékpárunk méretéhez illő tartalék tömlő ?

Az úton a kresz szabályai érvényesek! 

Túra során kép és videófelvétel készülhet! 

Ez az esemény nem jöhetne létre a támogatók és segítők nélkül! 

Köszönet a Halasi Városmenedzser kft-nek, a Halasi Bringabarát Klubnak, a Bácssportnak és a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzatának.

 Az esemény az Egészséges Bács-Kiskunért program része.

 

 

2023.05.06. Város napi kerékpártúra Regisztráció

A túrákon csak azok vehetnék részt akik előzetesen vagy indulás előtti rajtnál regisztráltak. Kérjük, jelöld meg melyik kerékpártúrán szeretnél részt venni és add meg az információkat: A regisztrációs névsort május 1. után naponta frissítjük a honlapon.

Halasi Bringabarát Klub

Halasi Bringabarát Klub
6400 Kiskunhalas
Sétáló utca 8
Számlaszám :
51700306-15448479
1%-hoz
Adószám: 18648991-1-03
halasikerekesek@gmail.com