23. Bringabarátság kerékpártúra

   
 

26.Bringabarátság bringatúra

Kiskőrös-Kiskunhalas-Kiskőrös
2022.10.22. (szombat)
Immár huszonhatodszor bringázhatunk együtt barátainkkal, remélhetőleg egy kellemes őszi napon!
Az utóbbi alkalmaknak megfelelően: nem mi megyünk Halasra először, hanem bringás barátainkat várjuk Kiskőrös Petőfi térre s onnan megy mindenki Soltvadkert érintésével Halasra!
FIGYELEM!!! Mivel a túra útvonala megváltozott, kérek mindenkit, hogy Kiskőrösre tekerjen be, s lehetőleg érkezzen időben!!!
Szintén FONTOS! Megvendégeljük a résztvevőket ebédre egy tál étellel! ( 60 adag készül, kérlek jelöld hogy "OTT LESZEK!"Köszi!
Akinek módjában áll, hozzájárulhat az eseményhez adománnyal, dühítővel, aprósüteménnyel (túrós...)
A nap programja:
Kiskőrös, Petőfi tér
8.00-9.00. Gyülekező, regisztráció, vendéglátás Kiskőrös, Petőfi tér a szokott helyen.
9.00. Indulás Kiskőrös-Soltvadkert utirányon át Kiskunhalasra.
Egy-két rövid pihenőt iktatunk be!
(Defekt esetén egyet se...)
kb.11.00-11.30 érkezés Kiskunhalasra a Vén Kúriába. Találkozás, beszélgetés a kiskunhalasi bringásokkal, elemózsiánk elfogyasztása után indulás vissza Soltvadkertre (tervezett érkezés:15.30
Visszafelé a szokásos útvonalon haladunk, ha időnk és kedvünk engedi: Sóstó + Kilátó látogatás(rossz idő, hideg esetén kimarad)
Soltvadkerten süti-fagyi és indulás Kiskőrösre érkezés kb.16.30.-17.00-kor.
Az esemény célja: szeretnénk bringás barátságokat kötni, hogy több eseményen legyünk együtt! Szeretnénk ha megismernétek a Trizoli Jótifuti Egyesület céljait, s csatlakoznátok hozzánk!
Jó lenne ha segítenétek felkutatni a környezetünkben élő, fogyatékkal élő fiatalokat ( vagy régebb óta fiatalokat) - hogy ők is tudjanak velünk sportolni!
Vannak bringáink, tandemeink, futónk, ha csak ez hiányzik…
Rövid tájékoztató az eseményhez:
A bringázás egy családi, baráti esemény. Alkalmazkodunk a lassabb sporttársakhoz, segítünk ha baj van.
Résztávokat is meg lehet tenni
A bringázáson mindenki saját felelősségére vesz részt, s köteles a KRESZ szabályait betartani! Fontos, hogy a bringád megfelelő műszaki állapotban legyen! Öltözz az időjárásnak megfelelően! Legyen nálad élelem, folyadék, pótbelső!!! és süti az útra!
Szervező: Trizoli Jótifuti Egyesület, társrendező a Halasi Bringabarát Egyesület
Eseményünket Kiskőrös Város Önkormányzata fenntartásában működő EFI (Egészségfejlesztési Iroda) közreműködésével és támogatásával valósul meg. Köszönjük szépen!
Várunk benneteket szeretettel! 
FIGYELEM!!! A honlapunkon regisztrálni nem lehet, részvételi szándékotokat  facebook csoportunkban   (ITT) a kiírás alatti hozzászólásokban lehet jelezni! Köszi! 
Hívjátok a barátokat, ismerősöket is! Ne feledjétek, résztávok is teljesíthetők! A MEGOSZTÁSOKAT KÖSZI!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kuti Zoli kiírását Halasról úgy módosítjuk, hogy két időpontban lehet menni a túrára: 1. reggel 7-kor a Végh-kúriától (hűvös lesz), hogy odaérjenek 9 óráig.
2. Amikor innen van délután ebéd után Kiskőrösre a túra, akkor menni a kiskőrösiekkel akár meddig.
Ha az időjárás elfogadható, akkor a Végh-kúriában tartjuk a rendezvényt, ha rossz idő van, akkor a Közösségek Házában. .....A két klub közös döntése alapján egy kis ebédszerű étkezésre meghívjuk mind a kiskőrösi, mind a halasi résztvevőket. Az étel töltött káposzta lesz. Kérem, hogy, aki részt tud venni, részt akar venni a programon az jelentkezzen nálam, bármilyen formában: messenger, telefon, személyes szólás, e-mail. képeslap, távíró stb. Arra is szükség lenne. hogy a terepet előkészítsük a vendégek fogadására, azaz kb. 10,30-tól berendezni stb. a termet. Kérek erre is jelentkezőket! Gábor, a Király

 

A programot támogatja:

 

Halasi Bringabarát Klub

Halasi Bringabarát Klub
6400 Kiskunhalas
Sétáló utca 8
Számlaszám :
51700306-15448479

Adószám: 18648991-1-03
halasikerekesek@gmail.com