8. KOLIKEN Kiskunhalas - Szabadka Barátság kerékpártúra

 Tisztelt látogató!
A program kiírásához kattintson a képre !
Klubtagoknak külön tudnivaló a kép alatt !
 
 
 

Miért is érdemes klubtagnak lenni?

Klubunk működése további lehetőségekkel bővült az elmúlt időszakban, ezért alkalom nyílik arra, hogy valamit vissza tudjunk adni a rendszeres tagsági hozzájárulással (tagdíjbefizetés), és a közösségi munkában segítő klubtagjaink részére. 

Mint ismeretes van egy szlogenünk is, ami így szól:

„Tekerj velünk, fedezzük fel Kiskunhalas környékét! Biztosan vannak olyan helyek, terek, lankák, melyeket különleges, számunkra ismeretlen emberek lakják.  Túráinkhoz csatlakozhatsz a kezdő szinttől akár meddig, de a cél eljutni mindig újabb barátokig. Tekerhetünk együtt rövidet és hosszút, legfeljebb izmaink állnak rajtunk bosszút. Szomjainkat nedűk hűtik, éhségünket elütik, a lányok által sütött finom sütik. Programjainkról a vezetőség gondoskodik és mellette még sok tag is szorgoskodik.”

A gondoskodás és szorgoskodás eredménye képen a vezetőség úgy határozott, hogy a

8. Koliken Kiskunhalas - Szabadka kerékpártúrán a Halasi Bringabarát Klub kifizeti az egységes póló,  ebéd és regisztrációs díj árát azoknak a klubtagoknak, akik legalább egy éves tagdíj befizetéssel rendelkeznek, és az idei évben is rendezett a viszonyuk egész évre, vagy a rendezvény hónapjában  (augusztus 08-ig rendezik az elmaradást).

A klubtagok egységes pólójának színe különbözni fog a túrára regisztrált résztvevők pólójának színétől. Mint segítők működnénk közre a programon, akikhez fordulhatnak kérdésekkel a túra résztvevői. Segíthetünk tapasztalatainkkal a biztonságos és lehetőleg balesetmentes közlekedés lebonyolításban.

Ezt a kezdeményezést a jövőben is szeretnénk alkalmazni, sőt lehetőségeinkhez képest tovább fejleszteni! Ehhez továbbra is szükségünk van a segítségetekre. Várjuk ezentúl is klubtagjaink önfeláldozó, odaadó munkáját!

Balesetmentes túrázást és jó hátszelet mindenkinek!

Vezetőség

Aki klubtag és már regisztrációjához elutalta vagy befizette a részvételi díjat, az vegye fel a kapcsolatot Király Gáborral a további tudnivalók érdekében !

Halasi Bringabarát Klub

Halasi Bringabarát Klub
6400 Kiskunhalas
Sétáló utca 8
Számlaszám :
51700306-15448479

Adószám: 18648991-1-03
halasikerekesek@gmail.com